solig hälsning från miami

hej där hemma i kalla sverige. här kommer några bilder som jag och mickis tog idag :) nyligen :P






jättesöta, ska vara social med hotellet nu, spela bingo, xD hahahahah, så fler bilder kommer väl senare, pusssssss

bara för att...

.. jag sjöng den här låten som jag snart lägger in, så har mickis fastnat på den, och sjunger den verkligen 24/7!!!!!!


a pizza hut, a pizza hut, kentucky fried chicken and a pizza hut

och den här, som vi har suttit å sjungt, och fastnat på ända sen vi åkte från paris! fast, de va iofs inte bara den abba låten,




ska ner å kolla på ngn cocosnöt tävling nu xD pusspusspusspusspusspusspuspsupsuspus

god jul?

de känns verkligen inte som jul. här känns det som sommar. ska ner till miami downtown nu, så det blir ett snabbt inlägg. men god jul alla ni i sverige, hoppas ni har en bra julafton :) själv firar jag inte julen i år :P men de e ändå rätt skönt. de blåser som fan här idag :( så det blir ännu en shopping dag idag :D men de e najs! god jul huggis <3 och tk, och alla!!!!!! :)

ni ska se vågorna här ;o ohohohoh,

pusssspusspusspusspusppsussss, <3

sötare kan man inte bli!

sjuk dag

tjenixen alla söta människor!
vaknade nyss, klockan e bara kvart i nio här, på morgonen. gårdagen var ganska sjuk. vi låg å solade hela förmiddagen, ända till klockan 3 på ef. fast vi gick iofs å käkade emellan. vi såg en brännmanet ;) skitstor! sen gick vi upp på rummet och dushade å allt. gjorde os iordning och tog bilen till south beach. (vi bor på north beach). där mötte vi  attila och courtney. roberts syster son ocb hans fru. dom visade oss runt, och vi gick förbi miami ink ! (a) de va rätt skumma människor där faktiskt, och huuur mkt tattoo ställen som helst! sen åkte vi tillbaka till north, och skulle käka. klockan va väl 8 eller nåt. så sätter vi oss på en italiensk resturang ganska nära hotellet. så¨ gick mickis å handlade subway iistället ooch gick upp på rummet. men vi stannade kvar.

för de första, fick vi ett jättesnett bord. allting bah lutade,. så kommer kyparn ut. han va ju DYNGRAK! han nästan vinglade och stank. så tog han våran beställing och fick för sig att jag skulle ha cola, men jah skulle bara ha vatten. så kommer han ut igen, och frågade vare va vi skulle ha, så kommer han ut igen, med en fucking cola som han öppnar och börjar hälla upp. vi bah öhöhöhöhneeeejneejeeeej, vatten! han bah, aaah juste, i remember. helt sluddrigt! xD så kommer han ut med rött vin till mamma och robert, fast dom skulle ha vitt. hon bah, nej white, han bah, vaaaa ska ni ha vitt vin till kött? hon bah, va, jag ska inte ha kötT? jag ska ha lax? så gick han iväg och tillslut kom han fram med de rätta vinet. sen kommer han ut med roberts mat, bara roberts. sen 5 minuter senare kommer han ut med världens största kött bit och pommes. och bah vem skulle ha den här? ingen skulle ha den. så hände massa saker och tillsut slutade de med att vi gick å handlade subway,.

mickis och jag, för ganska längesen

klarblå himmel & sol!

mohaha, här e de klarblå himmel och sol och iaf minst 25 grader ute! hur najs som helst. nu ska jag bara ta en macka, sen ska vi ner till stranden och bara frossa oss i sol och bada i hur fint vatten som helst. moha. klockan e bara 20 i nio på morgonen, och hos er e den typ halv tre :) nej, nu måste datan laddas, och jag sola!

bild från våran balkong nyss :) moha



pussspusspusspusspuss

me <3 shopping

nu e klockan halv 6 på eftermiddagen och den e halv tolv på natten hos er, mohahahaha,. de e varmt här!!! :) har precis kommit hem från en hel dag med shoppiiiing! yeah!!!! shoppade faktiskt mkt saker! en adidas, en bh utan armar eller band eller ngt, man bara klistrar på den typ xD, och massa annat fint! :) vi åkte till ngn dolphine sak galleria med hur mkt affärer som helst :) de va najs! tyvärr va den ju inomhus så vi missade solen, men det var de värt. 

på vägen hem vare världens omväg! hahaah, men men, tillslut kom vi till hotellet. och fan va jag älskar våran utsikt!!!!!

här kommer en rätt dålig bild, men man ser :) den e tagen fett tidigt på morgonen, så de e lite molnigt :)



nu ska jag logga ut, mickis vill ha dataaaan. pussssss

ffrån miami'

tjeeniiis penis.
nu e vi i miami. resan var en aning lång. vi vaknade halv 6 (svensk tid) i paris, för klockan ringde då ;s en timme för tidigt. sen somnade vi om, vaknade halv 7 ist. så åt vi frukost, mums, älskarhotel frukost (a) sen kom den där shutteln. som körde oss från hotellet till terminalen. väl på terminalen hade vi inga väskor å checka in för dom flög direkt till miami, så frågade ngn tjej om vi ville stanna i paris en dag för planet var överbokad, så då skulle vi fått 800 dollar var! eller euro eller vafan de va xD d e skulle vara typ 6800 spänn VAR. robert nappade. han ville verkligen stanna. men vi sa glöm de, occh gick därifrån. så stog han å tjatade om de. men nej, vi vägrade (a) sen skulle vi visa pass innan vi gick till incheckningen, så frågade han massa frågor om vem som hade packat väskorna, vems inneåll och hej å hå, så hade jag min fantasy parfym kräm i väskan, puckad som jag e. -.- så tog han den, och robert stog å skällde på mig och sa hur puckad jag va, å då stog jag å skrek tillbaka på honom. så han tyckte synd om mig, och gjorde världens grej av de där och fixade fram en kartong, och massa. så la han i min parfym där och tejpade för, och jag skrev namn åå adress och hela faderullan, så checkade vi in den. en stor kartong sdom vägde några gram xD hhahaha.

flygresan tog så lång tid så vi fick mat 2 gånger på planet ;o hahaha, och för en gångs skull va de GOD mat. först ngn pasta som inte smakade ngnting (tyckte mickis), men jag tyckte den va god, sen 45 min innan landning fick vi pizza. och den va super. sen när vi landade fick vi stå i kö i hundra år för dom har världens säkerhet i USA och dom tog fingeravtryck och kort och blablabla. sen hyrde vi bil och tillslut kom vi till hotellet. vi åkte å handlade, och käkade på donken.

vaknade nyss av att mickis växkte mig. klockan e typ 12 i sverige. men klockan e 6 på morgonen här! de e ju 6 timmars tidsskillnad. fråga mig inte varför jag e uppe. men ska försöka sova nu.

vi har världens finaste utsikt från hotell rummet btw (a) alla bilder kommer sen!

saknar eer!

från paris'

japp, internet på hotellet för 50 spänn. bara för att jag å mickis ska kunna blogga och hälsa på er alla :) så var tacksamma! robert har sin bärbara med sig, så de blir några blogginlägg iaf!

somsagt, är i paris nu. och somvanligt blir det ju alltid knasigt när man flyger. de börjar med att vi inte ens har varit där i tre minuter och folk börjar redan vissla -.- suck. sen frågar vi vart den gaten vi ska till ligger.´, så går vi till hgate 30. där ska vi vänta på våran buss till hotellet. den ska gå var 20 min, vi står där EN TIMME och väntar. ingen buss kommer. tillslut tar vi en taxi som lurar oss på pengar, äckliga gubbe, och sen inne på hotellet blir det massa tjafs. jag å mickis hade inte käkat sen typ 12, så vi höll på å svälta ihjäl, så snabbt upp på rummet, lämna väskorna sen ner till resturangen. väl där finns det bara 3 äckliga varmrätter å välja mellan, så de blir bara pommes till mig å mickis. och nu sitter jag här å bloggar :)


jag å mickis, hgahahah xD


så kul har man på planet, och så söta e man! HAHAHAHAHAH

nu slutar internet snart. nästa gång jag bloggar e jag i miami! yeah!

miami

jappjapp, idag åker jag. ni anar inte hur mkt jag kommer sakna alla! och mobilen stannar hemma. mickis lyckas alltid hitta en data :) så då hittar jag också antagligen en data (a) så jag ska försöka logga in och blogga iaf minst en gång!

idag landar vi i paris, sover där, åker vidare till miami imrgn, sen e vi där , åker hem på kvällen, dan innan nyårsafton, åker hela natten, kommer fram till madrid, på morgonen, sen vidare till sverige :) så landar vi 14.25 eller vare nu va,

håll utkik på bloggen iaf! jag bloggar nog minst en gång. men jag vet inte om jag riktigt kan lova de.

fan va jag kommer sakna dig ida, och TK! <333333333

ooonnnnsssddaaaaaag

idag har jag ridit. huggis satt på läktaren å kollade på med dalle, strige, uppala, natta, nordberg, andré och felix. kul -.- hahah xD dalle å strige envisades med å gå dit 2 TIMMAR FÖRE! :o så satt vi på vinden och dom spelade "trollskorna" eller vare nu hette, så kommer vaktmästaren å e skit sur! suck -.- sen red jag. Lady :) vi hoppade och de gick aaaasbra. sen drog vi till gårn, och va där ett tag, sen följde huggis å andreas mig till bussen, så träffade vi krille påvägen och så kom bussen så jag fick springa -.- (a) och nu ejag hemma.

vi har kommit på att lillm har typ lika stora fötter som mig :) och så har vi suttit å tänkt på om han kan sjunga xD tänk er honom, sjunga asbra, en ny justin bieber? xD HAHAHAHA (A)

JAG ÅKER IMORGON! :'( :D:DD:D:D både positivt och negativt! jag kommer saknaheeeeeeeeeeela TK asmkt, och huggis, och aaaaaaalllaaaa andra!!!! :( så har jag lovat felix att skriva larsson i sanden, å ta kort :) haha , jag ska göra de! nu måste jag dusha, sen ska jag packa ner allt i väskan. pusspuss <3

woho

'
drar å möter denna lilla sötsak på sergel nu. tror jag. planerna kanske ändras. sen ska jag rida. sen åker jag ju imorgon. wie!

/ eran fredrika

vaken

de e ganska najs, såhär i slutet av terminen får man special dagar. igår fick jag ju vara ledig :P och idag börrja vi klockan 10, i rackethallen, med idrott. de ska va dans :) ello sa att de skulle va värsta uppvisningen? ;S men jag tror inte de, de e väl typ bara att vi ska kunna danserna ?

somnade runt halv 2 igårr -.- va inte trött förns då.. men nu e jag däremot trött!

ska se om malin kan ladda in videon hon filmade när vi dansade igå xD hahaha, guuud va vi garva!

nej, nu måste jag äta frulle, sen sminka mig. orka inte fixahåret, så de blir uppsatt idag.


idag'

idag har jag vaknat'
idag har jag suttit vid datan'
idag har jag käkat nudlar'
idag har jag käkat 2 glassar
idag har jag pluggat steg 26 i svenska'
idag har jag gått till tunnelbanan'
idag har jag åkt tunnelbana
idag har jag tagit fram packningen till miami'
idag har jag suttit vid datan igen'
idag har jag åkt till trollbäcken'
idag ha jag gått till malin'
idag har jag haft dansmaraton med huggis xD'
idag har jag åkt till centrum, xD'
idag har jag träffat alla där'
idag har jag gått till gårn'
idag har jag haft riktigt kul på gårn!'
idag har jag dansat med ida på gårn och skrattat!'
idag har jag lirat 'cs' som inte va cs'
idag har jag träffat TK! '
idag har huggis tvingat många å hänga med å kolla när jag rider imrgn -.-'
idag har jag sagt hejdå till alla'
idag har jag fått sällskap med felix, andreas och huggis till bussen'
idag har jag åkt buss med felix och huggis'
idag har jag åkt hem.
idag har jag lagat mer nudlar'
idag har jag chattat med uppala och dalle, och huggis'
och nu sitter jag här och skriver en söt sammanfattning av min dag.

hur har eran dag varit? :) <3


skadeglädje'

hahaha, förlåt, men just nu e jag på ett herrejävlar skadeglädje humör! det är underbart! jag å huggis e grymma! (a) och jag e störd, och jag vet inte vad jag fastnar för . mer avslöjar jag inte.

jag har ny mobil, och inte så många nummerr, och nu smsar typ tusen nummer som jag inte känner igen (a) jag hissar kontaktlistan i mobilen!!! tacka den att den finns, för det är omöjligt att komma ihåg alla nummer!

men jag dissar skolan, men nu i slutet är de ganska najs, för vi fick vara lediga idag, och imrgn har vi sovmorgon till 10. jag vet inte om jag ska till skolan på torsdag eller inte, åker ju till miami då... men jag tror jag skippar skolan faktiskt,

hemma hos mama nu och har ingenting å göra, för jag har packat klart. så, vi får väl se vad jag hittar på.
oj, nu fick jag sms :D jag drar hem till Malin!

hare bra / eran fredrika.



pluggish

nu e jag klar! det känns skönt! just nu lyssnar jag på 'playahead radio'  haha :P på steg 26 i svenska skulle jag somsagt lägga mig i 3 debatter. jag skrev om 'ingen skolavsluning i kykan", "våldtäckter" och 'huliganer'. det första jag tänkte på när jag skrev om huliganerna va faktiskt AIK <3 (a) hahah, huliganerna kanske blir portade från matcherna! om det ärr bra eller dåligt får ni avgöra själva.


kom ihåg!

ishockey.
sista matchen innan jul på onsdag. vi möter malmö Redhawks klockan 19.00 på hovet!

såhär skriver http://www.aik.se/


Toppmatch på Hovet - AIK mot Malmö väntas dra storpublik

På onsdag väntar en riktig toppmatch på Hovet när Malmö Redhawks kommer på besök till huvudstaden. AIK, som är seriens bästa hemmalag, ställs nu inför en tuff uppgift i mötet med Malmö Redhawks som allmänt tippats utmana om en elitserieplats framåt vårkanten. Matchen är AIK:s sista före julledigheten och blir en riktig streckmatch i kampen om de åtråvärda direktplatserna till kvalserien till Elitserien. Biljettförsäljningen har tagit fart ordentligt och det mesta talar för en publiksiffra på över 3000 åskådare. Köp biljett Du också och sjung fram AIK till ännu en seger på Hovet!


nudlar is the shit!

fick somsagt vara ledig idag. eller ledig å ledig..? ska göra steg 26 i svenska, ska sätta igång såfort jag har käkat klart mina nudlar med min smak som jag käkar nu (a)
elin e biff
ello e räka
och jag e chicken

haha, humor vi har as (a)
fast egentligen e ello både chicken och räka , på riktigt! men då fick inte jag ngt :P haha.

ska lägga mig in i tre debatter på steg 26. funderar på att skriva om ngt riktigt onödigt. fast jag vet inte än..
ska somsagt käka klart, sen blire pluggdax!!!


yeah, den här passar (a)

// fredrika

på torsdag...

... smäller det! jag åkerr till USA för första gången i mittt liv. den längsta flygplans resan i mitt liv, å som jag längtar! vi ska till miami, och på på ett aaaasnajs hotel, checka här;



ohohohohoho, underrbaaart!! men jag vet inte om jag vågar bada i havet ;o tänk om värsta hajen kommer!`? och pappa säger att det brukar krypa ner krockodiler i poolen på natten :O ush, hahah xD jag å mickis ska iaf tuffa ner eller upp? till miami inc och kolla. najs ellr vad? :) så från och med torsdag, tills nyårsafton kommer ni antagligen inte få se några blogginlägg i den här bloggen. men jag ska verkligen försöka hitta en dator där, så kommentera jättegärna inläggen, och håll mig uppdaterad med information om vad som händer i kalla sverige :)

och jag lovar, jag SKA sola liite åt er också!
för så geneös e jag (a)

miss'


fan va jag saknar falun! :( <33

satt hemma och hade tråkigt, väntade på att jag skulle åka till pappa, hade packat och shing shong,. så va tydligen min granne andré med ollie, så ville dom komma in :P tillslut fick dom de, men inte se mitt rum (a) dom går tydligen i samma klass. jag vetefan, men de e värsta sammanträffandet. André e MIN granne, han e KUSIN med en tjej som heter ida som jag gick i samma skola som och har haft på gymnastiken, han e typ bästakompis med malin, han känner gordon och alla dom där, och går i samma klass som ollie ;s fett wierd. xD

lyssna på låten <3




/ fredrika

måndag

yeah, behöver inte gå till skolan imrgn, jag och elloe ska göra vårat steg 26 i svenska hemma då. någon som kan hjälpa oss? det handlar om att vi ska lägga oss i tre olika debatter typ, :P 

frågade om jag fick åka till lkpg nyss typ. först sa pappa ja, sen när jag snackade me mamma fick jag inte längre -.- nu sitter jag å väntar på svar av amanda, hon kanske kommer hit till sthlm istället :D jag har inte träffa henne på ett år! mer! det är helt sjukt. jag saknade henne så mkt satt jag fick tårar i ögonen. men hoppas hon får komma.

hade inte käkat godis på månaaader kändes de som. så käkar jag självklart i fredags framför idol. jomen ja! vad händer då? jo självklart blir jag beroende! igen. suck. jag hatar det här.

vad ska ni göra i veckan då? :)

beroende'

de e sjukt, jag har fan blivit beroende av å blogga! ska gå om typ tre min! och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om :P just nu försöker jag bara fördröja tiden.¨

i helgen har jag varit upptagen med massa olika uppvisningar och grejer, och i fredags kollae vi somsagt på idol.

PÅ TORSDAG ÅKER JAG TILL MIAMI!!!! åh vad jag längtar! men jag vill ändå stanna i sverige, för allting som händer , händer precis när man e borta!!!! kommer hem på nyårsafton sen hinner jag typ bara hem å vända, för jag ska till tyskland också. tävla vm. har räknat ut att jag ska vara i fem länder oi jul. sverige, frankrike, usa, spanien och tyskland. najs!

måste dra nu, puss

morsning

nickie, du får tro mig eller inte, de e ditt egna beslut. jag säger bara sanningen, belive it or not.

vaknade nyss, supertrött. satt uppe läänge å pluuggade. blev tillslut klar iallafall. och jag har iiingen aning om vad jag ska göra idag i skolan eftersom betygen sätts idag, tror jag? så jag måste bara redovisa spanskan, sen ere cool.

det är egentligen ganska onödigt att behöva gå till skolan när betygen redan är satta? ;s visst, idag kan vi iofs gå, för våra e inte satta, än. men imorgon och onsdag? uhuh va jobbigt!

igår fick vi som va tränare en geisha förpackning me massa geisha, och av våra gymnaster fick vi ett mobilsmycke xD sötisar! ahahaha, :p

nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och sminka mig. pusspuss



NICKIE' bytt blogg

eftersom någon utav fredrikas "kompisar" bytte både lösen och tog bort mina inlägg så berättar jag återigen att jag har bytt blogg till www.nnickie.blogg.se hoppas ni följer med mig dit !

big love


duktig flicka

jag e grym, jag sitter och pluggar! någon som vet och kan motivera varför barnbidraget har stor betydelse för våran vardag? (a) måste göra det här innan imorgon för att få VG i so, suck.

min älskade huggorm kom hem inatt <333333 de va menat att jag skulle sova hos henne, men hon kom så sent för planet var försenat och hela köret, så jag sov hos malin istället. sen har jag faktiskt varit på uppvisning hela dagen idag. det gick super bra. och jag, huggis och malin e bäst och fick luciatåget å glänsa å alla å skratta xD hahahhaha, så sjukt roligt!

det är egentligen heeeeelt helt sjukt att folk kan göra såna här grejer .:O frivolter, rondat flickis salto, eller rondat flickis flickis salto, eller typ, vare nu heter, om och om igen :O på tambling golv iofs, men ändå :O haha, okej , ingen fattar, men jag börjar faktiskt lära mig lite vad saker heter (a) DÄR SER DU IDA! HAH!

kommer bergis sitta uppe hela natten med min söta so uppgift -.- suck. och jesper vill inte hjälpa mig., och salle loggade ut å somnade typ -.- och ah, näe. elaka människor!

puss puss, och sov riktigt gott!
<3

5 sanningar om killar

fem sanningar om killar

1. gillar de en tjej, går dom ofta över till tjejens kompis för att få kontakt med tjejen genom kompisen.

2. retar de tjejen för en kille , är de egentligen avundsjuka på killen tjejen har hållt på med.

3. killar har svårt att säga vissa saker face to face

4. är man för på killen, dumpar de en direkt. det är inge roligt att ha en tjej som följer en som en hund.

5. gillar inte killen tjejen, men tjejen gillar killen, kan det hända att killen knullar med tjejen bara för att få dopp. sen sticker han,

inget fan'

jag är inte precis ett fan av magnus uggla. inte som min syster och mamma iaf. Mickis älskar honom. och kan exakt ALLA låtar, tillochmed dom gamla, och spelar de heela tiden. och mamma också. konstigt att jag inte gillar honom? ;) haha, men det finns faktiskt vissa låtar som är bra. som häromdagen, tror jag, spelade mickis den här..


erkänn den e bra? även om de e uggla, men spelaroooll. :)

ska sminka mig nu, sen dra jagm pussis

asso herre

mickis visade de här för mig igår, asso herre? patetiskt. kolla båda, och hela. många har säkert redan sett den, men de e fan galet!





/ fredrika

bestämt mig

jag e kvar. vare sig ni vill eller inte :) och jag tänker inte byta namn. det är fortfarande min och nickies blogg. och hon får kommer tillbaka om hon vill, men jag tvingar henne inte. 

dagens hiss'
pepparkakor; mumsss, de e de man kan säga. mums


SER NI VAD GOTT ELLER? :)

dagens disss
min syrra har dushat i en halvtimme, och jag måste också dusha. intrreessant va? :)

halv 5 befinner jag mig i årsta och förbereder för lucia festen! de ska bli kul.


Det var Bellman som stod och hoppade på ett gatubrunnslock och sa 36, 36, 36, 36. Då kom en polis gående och frågade Bellman vad han gjorde. Sen frågade polisen om han fick prova. Polisen ställde sig på locket och började hoppa och sa 36, 36, 36, 36. Då drog Bellman undan locket så att polisen föll ner i brunnen. Sen ställde sig Bellman igen på locket och hoppade och sa 37, 37, 37, 37.


faddergalan


kom ihåg att kolla på faddergalan ikväll! hjälp till att rädda världens barn och skänk in pengar. iår inriktar sig galan till flickor. 

Faddergalan sänds i TV4 lördagen den 13 december klockan 20.00-23.00.

fråga,

vad jag tyckte om att kevin vann idol`?

iår va de ett riktigt svårt beslut! jag har gillat båda. det spelade ingen roll vem som vann egentligen. men jag tyckte att på de andra två låtarna, som de och publiken hade bestämt, var kevin faktiskt bäst. men ska jag vara ärlig så sjöng faktiskt Alice vinnarlåten bättre. men som alla redan vet, så brukar det oftast gå bättre för tvåan, men iår tror jag faktiskt att det kommer gå bra för båda eftersom båda var grymt duktiga :)

vad tycker ni om att kevin vann idol? :)

/ fredrika 

THE WINNER TAKES IT ALL

KEVIN VANN IDOL!

idol final 2008

ska vara HEMMA för en gångs skull idag. har varit i tyresö dom senaste helgerna, hela tiden. men ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på idol finalen med elin och mickis. Jag har faktiskt inte följt idol. har nog aldrig riktigt följt idol. men jag har vetat vilka som har varit med och så, iaf de senaste gångerna. och jag tycker dom bästa e kvar :) både Alice och Kevin e bra. jag har alltid gillat Alice , men jag gillar Kevin också :p svårt beslut, får se vad jag tycker när jag har hört de sjunga idag. snart bullar vi upp med chips, dip, läsk, saft och massa godis framför tvn (a) fast nu håller vi på å lagar mat. kött och pommes, mums! mickis, som e min syrra, e ju såklart 'bäst' på å laga mat ;) hhaah, jomen , faktiskt, hon e brA.

såg era kommentarer. jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska byta, eller fortsätta, eller sluta helt. hjälp tack? mickis tycker jag ska fortsätta. men vi får se. 

de e TNT idag i tyresö, folk ville att jag skulle dit, men jag orkar inte. blir myskväll hemma ist, för en gångs skull som sagt :) 

Det var två kannibaler som satt på ett fik. Pötsligt kom en riddare förbi och en av kannibalerna utbrast:
- Åh nej, inte burkmat igen...

HUMOR! hah,

nu ska jag käka. ska ta tag i bloggen sen. snarast.
pussissss

lämna eller vara kvar?

shulu alla bloggläsare! ser ut som jah blir ensam på den här bloggen. vet inte om jag ska fortsätta, eftersom jag ska bort över jul och nyår och allt. då kommer bloggen stå helt tom. en sak som e helt klar är att bloggen inte kommer raderas iaf! så, vad tkr ni? ska jag fortsätta utan nickie, eller ska jag skita i å blogga? kommentera!

igår va jag igång heela dagen! först skolan, med musik redovisning och hela köret, sen drog jag till tyresö, träffade malin och dalle, sen drog vi på träning, och en liten tjej i våran grupp som heter denise e helt sjuk! xD HAHAHA, så söt, och glaaad hela tiden,. "ååååhh, de e heelt underbart!" xD haha,
sen drog ja till årsta, till dansen, satt i cafeterian, gick å handlade, dansade när jag ville, sen efter de vare träning inför lucia. -.- så tröööööööööööög! stog där å träna till elva, när vi började typ halv 10, och vi hade övat typ 4 gånger innan, snacka om segt! somnade väl runt tolv någon gång i think, börjar nio idag, eftersom de e lucia. 

pussis

"blatte test"

(x) Är du inte helt svensk ?
(x)Har du fler än sju kusiner?
(x) Du vet vad "Wallah", "Shululu","Jallah" osv betyder?
( )Du har bara kompisar som inte är svenska?
(x) Du säger ofta "Shuue" och liknande på msn & när du träffar ngn ?
(x) Du andvänder ordet , mannen , bruchan , syrran till dina vänner ?
( ) Du äter pizza minst en gång i veckan ?
(?) Du lyssnar på hiphop & har kompisar som rappar?
( ) Du har utländskt efternamn ?
( ) Mestadels av din släkt bor inte i Sverige?
( ) Du känner dig ibland rasistiskt påhoppad?
( ) Du får höra av svenskar att du umgås med "blattar"`?

( ) Dina föräldrar suger på svenska
( ) Du tycker att de som inte känner till XO är efter?
(x) Du har kriminella kompisar?
(x) Du har kompisar som håller på med droger och liknande?
( ) Stör du dej när "svennar" frågar var du kommer från?
( ) Har du kompis/kompisar som sitter inne
( ) Tupac är legend?
(/) Du ställer alltid upp för dina bröder/systrar ?
(x) Du har playahead?
( ) Du äger en eller fler NY-kepsar?
( ) Du diggar c-walk ?
( ) Du hatar svenska dansband ?
( ) Du hatar sill,jansonfrestelse,julskinka m.m?
( ) Du firar inte julen.
( ) Ngn i din släkt har/sitter inne ?
( ) Du har vart på hem/anstalt/häkte/fängelse elr liknande?
( ) Du har kontakt med soc?
( ) Du har varit i hammarkullen
( ) Du känner ngn från hammarkullen
( ) Du andvänder ofta ordet hora när du blir arg?
( ) Du säger :".. jag fick flippen ....!!" ?
(x) Du har syskon ?
(x) Din favoriträtt är inte svensk ?
(x) Du gillar mtv ?
( ) Du känner en eller fler Mohammed?

Min Poäng: 11

1-5 - svenne rätt in i hjärtat
6-15 - Du är inte helt svensk
16-20 - Jävlah hobbie ! xD
21-26 - Mannen, häng me oss till Hammarkullen jao!
27-34 - Shuue Bruchan !


tvångstanke


va tvungen (a) riktigt längesen man hörde den. de spelade den på idrotten, (a)

godnatt

ska inte lägga mig nu, men de blir ändå godnatt inlägget, för datan stängs snart ner eftersom jag måste öva musiken! har prov imrgn -.- suck. vad vill ni att vi ska skriva om för att ni ska vilja kommentera och läsa!?
de e den stora frågan. nej helt ärligt talat. jag kommer somna innan jag ens har skrivit klart de här inlägget. somnade sent igår. och gick upp tidigt. ush. kollade på 'satturday night fever' innan jag somnade, med john travolta. ohlala ;)

bloggar antagligen imrgn bitti.
puss

MÅSTE SES!

asso herre, har inte sökt på björn gustavsson på youtube på huur länge som helst, den här måste ses!



onsdags krash


just nu ser mitt liv ut såhär. ush.

ska snart åka till stallet, dalle ville hänka, först sa jag ja, sen kom jag på att det kanske inte va sån bra ide, de skulle blivit FÖR pinsamt! han ska iaf me mig å lämna in min mobil på lagning imrgn (a) lille nutte. haha xD

Vill bara säga att jag älskar Hanna, och jag behöver lite mer hjälp idag! (a)

och om jag inte sa de förut, så ringde ida från egypten igår :D, jag vart så chockad att jag inte reagerade att de va hon förns vi la på :O :( fett dum jag e. jag typ stog helt stum i telefonen å bah, vem saru att de va? :O jag älskar dig ida, och jag behöver dig verkligen nu!

pussissar

godmårning

har rätt tråkigt faktiskt, men ska gå när som helst. är ganska stolt för jag ska redovisa min svenska idag, sen har vi lunch, idrott, och sllut klockan ett. najs dag. sen ska jag hem och stoppa köttfärsen i kylskåpet, sen om några år, (timmar) drar jag iväg till stallet :) exakt 3 minuter innan jag ska gå, nu måste jag hurry curry lite, och hinna gå på toa och allt (a) hare skitbra! 

bloggar senare. / fredrika

NICKIE'

sofi vill inte prata med mig .. & jag ska berätta varför. jag åt chocklad när jag kollade på despret , (ovanligt va?) -.- aja , eller jag skulle käka den , ni vet vanlig marabou chocklad som man absolut inte kan tröttna på , men iaf , när jag stoppa den i munnen och det smakade så äckligt att jag va tvungen att spotta ut den.. det är helt sjukt , jag har ätit jäävligt mycket godis senaste tiden , men kan det verkligen förstöra smaken ? aja , jag berättade för sofi och hon fick en liten idé om att "det kunde smitta" och därför vill hon inte prata med mig .. jag vart till och med så chockad att jag blev tvungen att väcka min lillesyster så hon kunde smaka .. tydligen så var det vanlig chocklad.

ska duscha & lägga mig , godnatt ..


paus'

i programmet aso.heh.

åkte ganska nyligen ända till liljeholmen (!) bara för att lämna ett papper till ello. så långt. fatta va SNÄLL jag e?! assnäll.

våran bildlärare e sjuk! diskriminering- favorisering. han älskar mig. men hatar alla andra. men aso, de e verkligen så xD han berämmer mig heeela tiden för att jag fick fram en jävla grå färg till håret på min teckning, utan att använda svart. de e sjukt. så nu älskar han typ mig xD säger att jag har fått in rätta målartekniken och ching shong. herre as.

efter skolan träffade jag sara, anna-klara, dalle och andree, vi gick hem till andree och kollade på film, i tyresö. :) och shingshong.

jag fattar inte. jag säger bara ida, nu ere du som ska tacka mig! fan va du ska tacka mig nu as!

5 stycken. uhuh, panik på mig själv. Sara vet vad som har hänt.  buuhuhuhuh, vad ska jag göra? ;'( alla tk

nej, nu ska jag kolla klart, vet inte om jag orkar blogga varje paus, de blir för mkt, men efter prpgrammet, då jävlar ;)

pussiiisar

DESPRET

SÄSONGSAVSLUT AV DESPRET HOUSEWIVES !

desperate housewives

kom hem. dushade, skka kolla på desperate housewives nu! bloggar efter!

puss

"jag älskar dig"

det är starka ord & jag kan inte tänka mig en mening som missbrukas mer än det. jag har missbrukat det, det kan jag erkänna har sagt det till folk som jag inte känner, har fått höra det av folk som inte kan ha menat det. jag tror att det tar längre tid än 3 veckor för någon att älska en person. vi tar som ett exempel mitt ex, som jag va tillsammans med i tre veckor innan jag dumpa honom. han sa jag älskar dig, men jag sa det aldrig till honom. jag visste att han inte kunde menade , vad är det då för mening att säga det tillbaka och dessutom ljuga ? jag och sofi har varit vänner sen 6an men blev tatare och tajtare i april typ, vi har aldrig sagt "jag älskar dig" till varann, vi är båda överräns om att man ska säga det när man verkligen menar det så det faktiskt betyder något. många tror också att vi är bästavänner, vi är vänner som står varann nära inte bästavänner, en dag kanske vi blir det, det hoppas jag verkligen för det finns så många likheter mellan oss. jag tror att folk som säger jag älskar dig mest och jag älskar dig av hela mitt hjärta inte förstår innebörden om dom inte kännt varann ett bra jävla tag, men folk som känt varann i i några ynka månader. jag vet att andra har andra åsikter, vad är era ?

morsning korsning

godmorgon bloggen. 
konstigt nog va det inte svårt alls att komma upp idag. fast klockan ringde halv 7. då var jag klarvaken och redo att gå upp. iofs är jag inte den personen som måste ligga kvar i en timme, iaf inte när jag e hemma. jag kanske snoozar 1-2 gånger, inte mer. ganska stolt över det (a)

såg att någon hade kommenterat på tipset jag gav er. om håret. någon som inte ens vågar säga sitt namn, och skriver anonymt,. på mitt hår fungerar det. om det inte fungerar på erat hår kan ni testa att låta balsamet sitta i länge, som en hårinpackning. då blir det ännu lenare, sen torkar du och plattar så som jag sa. 

nu måste jag göra mig iordning, kanske bloggar en snabbis innan jag drar, 

pussis


vårat f.rom. februari,. tjoho!

beautiful

är det bara jag som tycker det är vackert när alla fönster är fyllda med julstjärnor och ljusstakar? att nästan alla balkonger har ljus slingor? att allt folk julpyntar och tar allting jätteseriöst? jag tror faktiskt inte de. jag menar. i sköndal, när jag bodde där. va allting så tråkigt fult. nu, här i sjöstaad, så är de jättefint. alla fönster har ljusstakar eller julstjärnor, och nästan alla balkonger är täckta med ljusslingor :) och alla fönster man ser in i har en big plasma tv också för den delen ! xD hahaa. julen är bra underbar ibland asso. och snö. jag vill ha snö! det är myycket bättre än slask och rregn! det är fortfarande lika kallt ute? och snö ger sååå mycket mer julstämning. låt mig se mer snö innan jag åker till miami!

idag har jag träffat sara, anna-klara och jennifer, vi var i stan, t-centralen, på plattan, som jag hatar! där träffade jag dessie, och oliver mfl. sen tuffade vi vidare till tyresö, för jennifer skulle packa. hon skulle egentligen med ett plan upp till luleo (eller vare heter?), där hon bor just nu. som gick 21.30 från arlanda, men hon sket i de, och skulle sova hos sara ist. vi gick av i centrum för vi visste inte riktigt vart vi skulle först. och då träffade jag oscar och Lisen, sen gick vi hem till jennifer. och dom va sega så jag och sara gick till centrum igen, för att åka hem till henne!,  där stog ju självklart gaston och felix, och retades, och jag retades tillbaka! sen tog jag bussen, och precis när den åkte kom jennifer och anna-klara , så sara slapp vara ensam :) 

nu e jag hemma, och innan det här va ja tvungen å gå till affären 2 gånger!  -.-, bara för att vi inte hade tacokrydda, sen för att vi inte hade gurka. jag menar, gurka e ju ett måste på tacos, eftersom jag bara käkar de, med köttfärs (a) höhö. 

nu ska jag njuta av mitt nystädade rum! (a)

pussis

NICKIE' 10 saker ni inte visste om mig

1. rädd för döden.
2. dricker minst en kopp te om dagen.
3. säger aldrig "jag älskar dig" till folk jag inte menar det. (inte längre)
4. till låter mig sällan att gråta.
5. är beroende av hubba bubba.
6. har inte sett min riktiga hårfärg sen 5an. (utom utväxten)
7. är "svarta fåret" i min släkt.
8. har slagit 3 läkare. (pga min sprut fobi)
9. vill jobba som dietist i framtiden.
10. hatar när folk inte tar eget ansvar

arg så att jag kan gråta

jag är så jävla arg just nu , jag vet inte vad jag ska göra , har lust att knäcka näsan på någon.. kommer ni ihåg att jag skulle göra mitt bästa i skolan idag? det började inte så bra.. jag vaknade försent, missade sen musik pass och matte pass , men dom är onödiga. i alla fall på eftermiddagen sitter jag med roy, johannes & aden, eftrsom jag inte har gjort mitt gramatik prov satt jag och övade på det , sen kommer bernt från ingenstans (?) och ba: nej du får gå , du har suttit här tillräckligt, och drog bort mig. sen var det massa små saker , men jag gick och ställde mig vid danilo och tano tror jag att det va så kommer min bildlärare också från ingenstans och ba, nickie du har precis pratat bort ditt betyg, & verkligen hånler åt mig..jag ba : ööh ? så blir jag skit lack och går där i från , ska leta efter sofi och massa sen när jag ser honom nästa gång så ba: hej nickie och hån skrattar & jag kan svära på att han inte menade något gott med det där. så jag sa bara fuck of och gick där ifrån sen ser jag martin och pratar med honom, jag va så jävla arg att jag va på väg att börja gråta, ganska mycket har hänt mellan alla lärare , mig & sofi senaste tiden , utom petter , han är den ända som inte nedvärderar oss , (nu fick ni en riktigt riktigt kort veriation av det här)

vad , exakt vad ge dom rätten att nedvärdera oss? det här är kränkning , det här är för i helvete mobbning, det förekommer oftas mobbning mellan elever, men det här är som att lärare mobbar oss, jag ger mig fan inte. jag visar aldrig , och jag menar aldrig respekt till någon som inte ger mig respekt. dom klagar alltid på oss, saker som vi inte ens gjort får vi skiten för , jag visar respekt till petter , för det är bara han som förtjänar den. det är som att alla andra lärare bokstavligen skrattar oss i ansiktet, egentligen bryr jag mig inte , eller jo men jag borde inte.. men dom behandlar mig som en fullständig idiot och när jag gör samma sak får jag mail hem och det blir ett jäävla liv. ni som själva inte går igenom det förväntar jag mig inte att ni ska förstå att det faktiskt är kränkning och mobbning, men det är det här som får mig fullständigt skita i skolan.. jag har sån jävla lust att skälla ut varje jävla lärare men jag kan inte , inte nu precis innan betygsättningen.. men tro mig , jag tänker inte ta den här skiten en gång till. '


vad hände med "alla människor har lika värde"?

.


dröm

hah, måste bara beätta om min dröm inatt!
kan säga att jag aldrig har kommit ihåg såhär många drömmar på en natt ;s men jag ska berätta om en.

jag va me klara, klara printz i min klass. och vi hade en nyckel hem till nickie och denise's mamma, av ngn konstig anledning. så vi drog dit. vetefan varför. ingen va hemma och de va helt mörkt i hela lägenheten. vi visste lixom att dom skulle komma hem när som helst. vi satt i köket. och sen kom en gul, ganska stor taxi och nickie, runa, denise, bente och martin klev ut. och denise hade en hund i famnen. dom visste ju inte att vi va där, så vi tände så vi inte skulle skrämma dom. så kommerr dom in, inte förvånade nånstans xD sen helt plötsligt hade Klara gått å blivit till Isabella! de va helt konstigt. sen skulle nickie och isabella följa mig till tuben, för jag va tvungen å åka hem, klockab va typ, 22.33 eller ngt :P så visste vi att tuben inte skulle komma på ttyp aaaaslänge, men vi gick dit iaf. så stog vi vid den där blåa sandgrejer, nedanför tunnelbanan typ, vid koisken. så stog de baa 7 minuter, så vi gick upp. s¨å vare ngra 7 or från våran skola som böjade jidra me nickie om ngnting, ingen aning om vad. så gick dom, och kom tillbaka med ngn blatte som va skitförbannad och trodde hon ägde allt och alla. jag bah;: ursäkta får jag bara fråga en sak,? varför står ni inte för er själva, orka ni tar hit henne`?
eller jag skrek ngt sånt för att överrösta henne xD då blev hon skitförbannad på mig,. så sa Lydia, (i våran skola ) bah, fredrika, sluta, hon e skitförbannaaad!!!! och de sket jag i, och jag och hon den där blatten börja typ bråka, så började hon slå mig, jag bah moget? så helt plötsligt va felix och gaston där, hahaha`? så typ höll hon på å brotta ner felix och jag skällde på henne ännu mer, sen va plötsligt phsykis där, men gjorde iingenting, sen gjorde jag tydligen så att hon blattetjejen lungnade nerr sig, så kom polisen å skulle gripa oss, och då skällde jah typ på dom också ? xD haha, så dom backade å lät oss ssnacka. sen slog hon ner mig och jag hamnade på sjukhus, sen vakna jag.

helt sjuk dröm!  ska träffa sara idag. efter skolan,
pusssiss

if i could have one thing back it would be you..

victor carlsson
vill ha tillbaka vår vänskap victor , men den verkar betyda mer för mig än vad den någonsin gjort för dig.


N' snö

japp , det snöar..


skam & skandal

ja , perfekta ord för att beskriva mitt liv just nu .. kan ta den har lilla grejen med skolan först .. i början av den här terminen sa jag att jag skulle bli pluggis , börja om och försöka få alla lärare att gilla mig , men det gick väl som det gick , åt helvete. på torsdag ska allt vara inne för på fredag sätts betygen , jag har 2 steg kvar i engelska , måste hinna ett , annars får jag inte ens vg i engelska , 4 steg i svenska , ett är klart men har fortfarande inte vågat redovisa , så .. det och sen har jag iaf vg .. ska hha mvg i både engelska och matte , har cirka 4 steg i matte att hinna med , har gjort ett steg på HELA terminen, tror jag kan få g där , om ens det , har en rest på mitt steg som jag måste hinna med innan torsdag annars får jag ig , sen skulle jag ha mvg i no och har typ g, hur som helst har jag hur mycket som helst att göra & i princip , ingen tid att göra det på , över huvud taget !

jag hatar mig själv för det här , jag gör verkligen det , jag kan ju om jag vill & jag vill , men jag orkar inte , jag ränner bara runt och busar heeela tiden , jag behöver det här för min famtid & jag vet det själv ,  men jag kan inte plugga , jag vet allvaret men jag tror inte att jag förstår det försen det är försent , ush ush ush , jag vill ju , & jag har haft utegångsförbud mer än halva terminen , för dålig presetation i skolan och annat , vad fan . jag är så jävla trotsig , jag borde göra som folk säger åt mig , men jag gör alltid tvärtom , jag klarar inte av när folk pressar mig och sätter höga krav eller när dom bestämmer vad jag ska göra , då gör jag tvärtemot. jag hatar min pappa och mammas ansikten när dom får dom här jävla mailen om att jag ligger efter , men ändå gör jag inget, just nu har jag panik , jag kan inte fortsätta såhär..

så egentligen , vadfan sitter jag här för ? jag hinner plugga lite innan jag lägger och ni har mitt ord på att jag ska göra mitt bästa i skolan imorgon !


massa

fler bilder från falun;

våran tvål i NO´n, tror vi tänkte, hjärna!




@ syslöjd, och nej, jag har verkligen inte såndär mage! xD


såååååå bäst, sååå mvg!


från bussen,

sen idag va jag ju på julmarknad, med lite släkt från pappas sida, och jag diggade tomten totalt!!
han kom åkande i vattnet, bakom en snabb båt, på WAKEBOARD! HAHAHAHAHAHAH bild nedan, så jävla ballt! och fan va vi garva! han hoppade i vattnet sen, uhuhuuh, va kallt!!!!



sen åkte vi gammalt tåg hem, med ånglok.


asballt (a) men vagnarna såg ut som normala tåg typ, fast gamlare. och hade fönster å grejer :)



pussis!


sant..?

är låten verkligen sant`? haha, killar, vad e finast, tjejer med smink eller utan? ;s

home again

yeas, nu e jag hemma,. de har varit en riktigt lååång dag, som började kvart i 7. 07.38 gick tuben härifrån hagsätra, till slussen. halv 9 åkte båten. där satt vi, i 4 och en fucking halv timme  -.- på en båt som gick huuuuur långsamt som helst. en ångbåt. suck. sen va vi på julmarknad i nynäshamn, intte så länge, men ah. fick brända mandlar (a) sen hände det en sak som jag iiinte tänker ta upp här. det är mellan mig, calle och runa¨! :) sen åkte vi ett gammalt ånglok tåg hem, som lät som fan. det tog typ 2 timmar, och jag somnade (a) och vi gick av i älvsjö stn och tog bussen hit. ngn som har förslag på middag man kan käka? (a)

somsagt ledig imrgn, vem vill hitta på ngt? (aa)

pusssiiisssaaaa <3

bilder kommer!

ledig imorgon..

.. någon som har lust att hitta på någonting? (a)

eftersom vi precis har varit i falun så är vi lediga på måndagen, från skolan. det har vi varit de senaste tre falun, för vi e bäst :D ska somsagt på julmarknad idag, ska faktiskt gå när som helst! -.-

bloggar ikväll. pussis<3

godnatt

de e sorgligt, att säga godnatt klockan  22.30 på en lördag kväll. men jag ska upp typ 6 imrgn. helt sjukt, jag vet. men jag ska på julmarknad me pappa, runa, farmor och min kusin kalle. och mickis, om hon blir frisk. jag bli borta hela dagen så ring om det är ngt, eller smsa :) hinner nog inte blogga på¨morgonen, men oroa er inte, på kvällen kommer ett inlägg :) förhoppningsvis. fan va jag älskar ..

Nickie



klicka för att göra dom större


TIPS FÖR TJEJER!

nu ska jag ge er tjejer som läser det här ett tips om hur du kan göra med ditt hår. 

material, shampoo, balsam, hårfön, platttång, Loreals "HotStright", bild längre ner,.
vi tar steg för steg

1. tvätta håret
2. torka håret med en hårfön
3. sätt på din platttång
4. sätt i lite "HotStraight" i håret, där det är slitet.
5. platta.

för att få volym kan du använda volymspray som finns att köpa på nästan vilken affär som helst, kolla Åhlens eller HM!

               
'krämen', superbra!                       sprayen, dock i litet format, hittade ingen större.

efter du har plattat ditt hår är det hur lent som helst!
när du ska köpa dom kan du kolla längst ner att det står en platt tång och text att man ska andvända den med en platt tång. det är den du ska ha, hittade ingen bild på den, men annars ser flaskorna ut som dom gör på de här bilderna :P

jag använder även den här volymsprayen, som är för brunetter, jag antar att det finns för blondiner också.


ungefär den där, fast annan design. den ger ditt hår volym och ger ditt hår "lyster", eller vad dom brukar säga :)

lycka till!
/ fredrikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



NICKIE' DARIN HAR LYCKATS



har hört förut att darin kommit med en ny låt men aldrig brytt mig om det eftersom jag inte dorekt är ett fan av honom , men så i bilen idag sa jag ba typ "fan vad bra" mm.. tänk dig att darin kunde ggöra bra musik sa pappa , satt där lite chockad , jävlar , den är ju bra !

.


falun

nu, kommer bilder.
måndag;


precis fått rummet




påväg till ica maxi


8a rum, med ina, täss, felicia och elin, alla madrasser på golvet, asmys :)


kuddkrig!

tisdag

innan lektionen, som va syslöjd


aaaaaaaaaaaahh, våran 'säng' förstördes varje dag! speciellt av andreas :P


ina fredrika felicia och therese


ello i brunt hår ;p

onsdag
syslöjd igen, tyvärr ingen bild.

torsdag, MASKERAD/SPEX!


ina&felicia, smurfar


hugo&joel, fjortis och ninja?


dennis felix och jesse, guitar heroes och pepparkaka?


gordon, vilse. SÅ SÖT!


ola, usama bin ladin?


smurfarna och usama!


smurf och hippie, xD


britney spears och filmstjärna från hollywood :P


marcus och fredrik, lärare, reggie


gordon, vilse


HAHAHAHAH, vi kollade på 'mamma mia', alla sjöng med, sjukt kul!


han ville också vara blå



fredag
hemkunskap, bilder på mobilen, laddar in sen :P


snöö!


en fredagkväll, allt va redan stängt, fast alla pengar var ju slut så de får jag leva med, 
känner mig rutten och kämpade mot hungern, men allt kan hända i väntan på bussen


jag va tvungen (a)



många bilder jag inte har lagt in, ooch mycket mer roligt som vi har gjort.
nej, nu måste jah dusha, och städa -,-


pusssiiis





torsdagen

torsdagen vare sing-along-kväll, + maskerad. bilder kommer!!!
de va sjukt kul och ALLA sjöng! dom här sångerna typ :P

fredag!

jag måste verkligen tänka på att äta! jag kom hem och insåg att jag inte hade käkat på 12 timmar ;o hur sjuk e man lixom? xD träffade ngra TK idag, på gårn, i nyboda, tror jag :P Huggis dra ju till egypten imrgn den jäveln! jag vill också! men jag drar ju iofs snart till miami och shteker! längtar, men ändå inte... men jo, det ska bli skönt att komma bort en stund!

till falun. vi gjortde sjukt många grejer och jag tänkte ladda upp bilderna så snart som möjligt. men jag fick iaf MVG i hemkunskap! vi var så snabba med alla tre rätter att dom fick ge oss 2 stycken extra uppgifter! vi fick göra bröd till soppan och en mjuk pepparkaka till personalen i köket. han tyckte vi gjorde bra med hygienen. och det tkr jag också! att det flöt på brA. Vi har inte pratat med fredrik än, men jag gör de på tisdag för vi elediga på måndag :D

sov 2 timmar inatt, trött? skoja inte!

laddar in bilderna snart, förhoppningsvis!
pussiiiisssaaaarrrrr

NICKIE ' JAG VILL INTE BLI STOR

jag vill aldrig växa upp & bli stor , jag gillar att vara barn blåsa såp bubblor , leka kurragömma , kull , burken , barnsla mig. jag hatar när ni säger åt mig att jag måste börja ta ansvar och växa upp. jag vill ju inte , jag vill inte ta ansvar , börja jobba , jag vet inte om det finns något som skrämmer mig mer än att växa upp , visst vill jag ha seriösa förehållanden som inte har samma betydelse som när man är liten , jag vill veta vad kärlek är , jag vill känna känslan av att älska sitt eget barn , men jag vill inte bli stor, jag vill barnsla mig , jag vill busa och driva folk till vansinnes , inte få känna alla problem som medkommer med kärlek .. kan inte allt stanna som det är ?

update - jag ska nog fråga pippi om ett piller så jag slipper bli stor :)

HAHHHAH

Första bokstaven i ditt namn
A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

NICKIE ' ´miss



den här brukade min mamma sjunga för mig när jag var liten , & jag måste säga att jag älskar den .. jag bad henne sjunga den igen för något år sen , men hon vägrade , aja , jag och sofi kom och tänka på den idag & försökte komma på melodin .. haha :)

maskerad!

yeah, nu äre dax för maskerad här i falun! jag ska vara hippie för jag har ingen fantasi och orkade inte gå å köpa ngt? SÅ jag ska snart klä ut mig. jag jobbade så mkt mme syslöjd igår satt jag tillochmed DRÖMDE om symaskiner och trådar och grejer!

inatt kom det in folk i vårat rum xD täss drog till gordons rum, vid typ halv 2, då sov vi andra (a) utom ina, så låste in täss dörren, så kmr mathias, björn, krille och jonte in och tänder i taket och grejer xd hahah, drygt! så tände täss innan det också när bara jag och elin sov, för hon va promt tvungen att leta efter sin 2älg2 nyckelring xD

ledigt ifag på ffm, gick ner och gjorde klart min tröja då, najs. och jag har varit hyperaktiv hela dagen! med andra ord övertrött.

SAKNAR TK!

STÖR MIG RIKTIGT MKT PÅ ATT JAG INTE KOMMER IN PÅ FACEBOOM ELLER NGT!
pusssiiiis <3 

tar en "paus"

inte en riktig paus , men jag har ingen dator hos pappa och så måste jag satsa lite på skolan , sen är det biljoner andra andledningar , sitter i hur mycket trubbel som helst , sen vill jag inte gå in på den här äckliga sidan. vill inte påminnas om något .. ciao , jag kommer tillbaka snart , jag lovar


syslöjd, inget favoritämne

fy, vad jag inte gillar syslöjd just nu. visst, det är väl helt okje om det går Bra och man vet exakt vad man ska göra, men inte när man måste sprätta och göra om hela tiden.kan ju säga att mitt mvg rök idag. höhö :P
har en deal med ello, kan tyvärr inte säga den här, men jag behöver den, för att inte verka "desperat",. men ibland önskar jag att jag inte hade den! men nu tänker jag att det kanske är bra. fast jag vert inte.
hade samma deal med ida, men hon bröt den för hon tyckte synd om mig, men jag kan ju fortfarande inte göra det eftersom jag har samma med ello xD en ledtråd, sms!

på syslöjden ska vi sy kläder, och jag  valde att göra en munktröja med luva och ficka och grejor. det gick bra tills jag blev stressad. och jag kan säga att låten "working nine to five" stämmer på idag! vi jobbade från 9-5, tillocghmed på lunchen, för jag skulle sprätta! sen blev vi stressade för vi skulle dra till ICA maxi, men sen hann vi inte klart, och vi skulle få omdömen och hej fadderullan, tillslut tjillade vi lite, och sket i ICE maxi, men eftersom jag hade stressat hade jag gjort det slarvigt och shalalala. sen har jag hittat fönstret till den dolda trappan mellan syslöjds salarna...


vi har faktiskt sett trappan med egna ögon och det var långt ifrån fräsch! den va riktigt vidrig! dom hade blcokat den med en vägg och massa, vi fick gå upp på vinden och källaren förra falun, satt nu ska jag flörta lite med fredrik och marcus att vi får de iår igen (a)


pussis!


roligare syster tack !

ush vad min syster är tråkig ! jag önskar jag kunde prata lite med henne.. men nej nej. jag tror det här är straffet för allt jag gjort , en tråkig syster , inget kan vara värre , tror jag.
jag kan inte säga om jag krökar , kan inte prata om  något , hon vet inte hälften av sakerna jag gör och tycker att jag är hemsk ! aja , typ fredrikas syster , GE MIG ! hon kan jag iaf berätta det mesta för .. hm.


jag skriver sen ikväll , ciao !

en hälsning från falun!

först vill jag bara säga att att jag saknar hur många som helst, men också att vi har sjukt roligt! delar ju rum med elin, felicia, ina och täss, och de e riktigt roligt. vi har som två rum, fast det ena rummet går man in i det andra rummet, riktigg svårt att förklara. berättar mer när jag kommer hem.

datorerna här är sega! och jag styör mig på att jag inte kommer in på facebook! måste måstre måste visa en bild för ello! viktigt! men men, får göra det någon annan gång. jag kommer bara in på bloggen och bilddagboken, om jag har tur! mitt konto e stört, så jag fick låna inas, tack <3

igår kollade vi på 'barnhemmet' igår, en film. den va bra, fast jag satt typ å klämde in mina naglar  ellos arm ibland xD haha, nej , snart är det dax för korvgrillning med ellos loverboy!

en speciell hälsning till min älskling schmidth :) <333333 ida asså, <3
fredag, right? försökme LM ;)

bloggar när jag får mer tid, om jag inte har för kul.

KUNSKAPSSKOLANS HÖJDPUNKT, FALUN!

önskar jag kunde lära mig det

don't let people come close enought to hurt you


innan jag käkar

Dagens låt: flummigast@ press
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt
Dagens smink: nothing
Dagens klädsel: mjukisar & linne
Dagens händelse: första december
Dagens vill ha: skoor
Dagens saknad: en speciell liten pojke
Dagens drog: luft
Dagens måste: plugga&träna
Dagens dricka: silver te (sofi har lärt mig att det heter det när man har mjölk i) :)
Dagens köp: nada
Dagens kärlek: min lillebror
Dagens sämsta: utegångsförbud
Dagens mående: blandat


put your ass i the air

i falun är det alltid ett så kallat "disco" den sista kvällen . brukar ofta vara skiiit tråkigt eftersom att ingen dansar, men i år dansade typ alla , eller aa, många jämfört med förut iaf :p & det va grymt bra stämmning så när dom stängde av musiken fortsatte typ alla killar jag & sofi in i en av killarnas korridorer och sjöng där istället , bl.a. "put your ass i the air" så jag & sofi drev och dansade , sen märkte vi ju att vår lärare bernt såklart skulle stå och filma ! hahah , det blir nog kul sen att se i 9an eller något , fast vi kan nog förvänta oss många "hor" kommentarer .. men kul som faaan var det

/nickie

RSS 2.0